Super specialrabatt 5%! Använd koden MYLO5 för din beställning för att få rabatt på dina böcker!

Om oss

Om Mylo

Om Mylo

Jag heter Mylo och jag är sagoboksberättare. Mest av allt, älskar jag att dela Moder naturs berättelser med barn!

När jag hörde att Moder natur är i fara, började jag resa över hela världen för att ta reda på vad som händer och vad som kan göras för att hjälpa Moder natur. Jag träffade många underbara människor på vägen och hörde många berättelser om Moder natur och hennes otroliga varelser, och de problem de går igenom nuförtiden.

Jag kom att förstå att människor är mycket beroende av naturen och vi måste hitta en balans, mellan vad som används och vad som behöver återställas, för att livet i vår värld skall kunna växa. För att uppnå detta tror jag bestämt att utbildning är avgörande. Jag bestämde mig därför för att skriva ner de historier jag har hört, så att detta kan hjälpa föräldrar att lära sina barn om naturen och hur man hanterar de många miljöhoten vi står inför idag. Som sagoboksberättare själv vet jag att barn bäst lär sig om något genom att uppleva det själva. Så jag bestämde mig för att göra dessa berättelser till unika personliga böcker för barn så att de kan bli förälskade i dem! Det är min önskan att de alla blir modiga små hjältar, omtänksamma och snälla mot andra människor och deras miljö.

Och eftersom jag vet att föräldrar och barn, och barnens nära personer också har berättelser, som de skulle vilja att förvandlas till fantastiska böcker eller att de älskar att skapa nya berättelser i sig själva, har jag bestämt mig för att ge alla chansen att skapa sina egna berättelser, så att barnen inte bara lära sig om nya och intressanta ord och saker, men också att bli delaktiga i skapandet av sina mest älskade sagoböcker. De kommer därför att lära sig om att lyssna på andra, samarbeta, dela och fira med sina gemenskaper .

Det finns miljontals historier där ute som jag vill berätta för barn och att jag skulle älska att lyssna på och skriva ner dem, så jag arbetar enkelt tillsammans med underbart kreativa författare och illustratörer för att personifiera dem alla på det mest unika och fördelaktiga sättet och förser dem till dig och dina barn.

Hur plattformen fungerar

Hur plattformen fungerar

Plattformen erbjuder möjligheten att personifiera sagoböcker för barn genom att välja mellan tre bokpaket, anpassa den lilla hjältens avatar i boken, antingen genom att lägga till deras namn och använda de givna förinställningarna, eller genom att lägga till deras namn och foto i ordern så att begåvade illustratörer kan rita den lilla, eller till och med anpassa hela boken genom att lägga till en äkta berättelse eller begära att en ska skapas eller skrivas för ditt barn.

1.Här är beställningsprocessen i fem steg:
Välj den typ av bok som du vill att ditt barn ska ha:

  • Ser ut som mig! – Där du kan anpassa ditt barns utseende med hjälp av mina förinställningar
  • Det är jag! - Där mina illustratörs- vänner kommer att rita av ditt barn baserat på den bild du skickar
  • Min speciella berättelse – Om du tänker på en idé eller en berättelse och vill att jag och mina vänner ska skapa en helt unik bok bara för ditt barn

2.Om du har valt en Ser ut som mig! eller Det är jag! - Bok, välj en som du vet att ditt barn kommer att älska. Det finns fyra att välja mellan i min samling.

3.Lägg till ditt barns namn, anpassa deras utsende, eller lägg till ett foto av den, beroende på vilken bok du väljer.

4.Placera allt i din kundvagn och lägg till några andra små presenter den lille skulle älska - det finns märken och klistermärken, och mycket annat att välja mellan. Men min absoluta favorit är plantera träd! Känn dig fri att lägga till så många träd som du vill! Oavsett vilka presenter du lägger till, kommer jag fortfarande plantera ett träd för varje bok du får.

5.Skicka beställningen till mig och mina vänner – vi kommer hålla dig uppdaterad om varje steg på vägen!

Träd vi har planterat:

  • 0
  • 0
  • 1
  • 6
  • 1
  • 3

Vi är gröna!

Vi är gröna!

Nej, inte riktigt gröna som en utomjording. Men väldigt gräs-gröna, och särskilt träd-gröna! Natur-gröna kallar jag det!

Träd är en viktig del av naturen och vår miljö. Mina vänner från WeForest berättade att träd lagrar kol, bidrar till att förhindra utarmning av jorden och tillochmed minskning av kol i lagrad jord, de förhindrar jorderosion och jordskred, ökar skyddet från moln, vilket i sin tur hjälper till att kyla ner vår planet och producera mer vatten, filtrera jorden, upprätthålla vattenkvaliteten, producera syre för oss, förbättra luftkvaliteten, och göra ett hem för 80% av den markbundna biologiska mångfalden.

Å andra sidan, tänk på allt papper vi använder varje dag: det krävs cirka 24 träd, vart och ett av dem ungefär 12 meter högt och 15-20 cm i diameter, för att producera 1 ton papper, vilket inte är mer än 400 buntar med kontorspapper. Är inte det skrämmande?

Det är därför jag har beslutat mig för att plantera ett träd för varje bok du beställer. Och du kan verkligen finansiera plantering av fler träd genom att lägga till dem i din kundvagn! Om du väljer att köpa ditt barns böcker i digitalt format, kommer 50% av kostnaden att gå till WeForest så att vi kan stödja återplantering av skog tillsammans.

Låt oss plantera en miljon träd ihop!

Vanliga frågor

1.Hur laddar jag upp en bild?

Du lägger bara till en bild för bokpaketen Det där är jag! eller Min speciella berättelse. För att göra detta måste du först ha valt önskat paket. Nästa sida kommer att uppmana dig att lägga till ditt barns uppgifter - deras namn och foto. Det kommer att finnas en knapp som hjälper dig att ladda upp bilden från din enhet. Se till att de har på sig sina favoriter!

2.Hur beställer jag en super-speciell bok?

Välj bara bokpaketet för Min speciella berättelse, Lägg till ditt barns namn och ladda upp deras foto och berättelsemanuset du har i åtanke eller skriv ner din idé i utrymmet som finns på kontaktsidan för Min speciella berättelse. Jag kommer återkomma till dig direkt så att vi kan diskutera alla detaljer i denna fantastiska nya sagobok!

3.När kommer min bok att anlända?

Leveransen tar upp till tre arbetsdagar från det att jag lämnar ditt paket med Kuriren. Totalt, inklusive bearbetning, tar det vanligtvis sju arbetsdagar för bokpaketet Ser ut som mig! att nå dig. För bokpaketet Det är jag! kan det ta upp till tio arbetsdagar, på grund av det faktum att mina illustratörs- vänner måste rita av ditt barn och passa in dem i din valda berättelse. För bokpaketet Min speciella berättelse beror leveranstiden på en rad faktorer, till exempel om du din berättelse redan är färdig- skriven, om den behöver redigeras eller inte, eller om du behöver få den skriven; Det beror också på komplexiteten i de teckningar som ska ingå i boken. Så jag kan bara bekräfta ett exakt leveransdatum efter att vi har löst alla detaljer i din super-personliga bok för ditt barn!

4. Kan jag lägga till saker i min beställning efter att jag har skickat den?

För att kontrollera om detta fortfarande kan göras för din beställning, skicka ett e-postmeddelande till haj@mylobarnboker.se så snabbt som möjligt efter att ha gjort en beställning. Mina vänner och jag kommer att göra vårt bästa för att hjälpa till.

5.Kan jag returnera en bok som jag beställt?

På grund av den personliga karaktären i böckerna mina vänner och jag skapar, kan vi tyvärr inte acceptera returer eller ge återbetalningar. Om din bok däremot skadades under leveransen, vänligen kontrollera detta med kuriren och informera mig. Jag kommer att skicka en annan till dig nästa dag.

6.Jag beställde en bok. Är mitt barns uppgifter säkra?

Mina vänner och jag är engagerade i att hålla alla våra kunders uppgifter säkra, inklusive namn och foton på sina barn. Du kan läsa allt om det i min Integritetspolicy.

7.Hur kan jag få en utskriven faktura?

Fakturor genereras automatiskt och lagras på ditt konto i digitalt format. Vi försöker spara några träd på det här sättet! Du kan dock spara dem eller skriva ut dem efter behov.

Gå med i min nyhetsbrevlista så att vi kan hålla kontakten! :)