Super specialrabatt 5%! Använd koden MYLO5 för din beställning för att få rabatt på dina böcker!

Detta är bara en förhandsgranskning baserad på de böcker som vi har skapat för några av våra andra kunder och det är inte hur din slutliga bok kommer att se ut. Din böckers hjälte kommer att se ut som barnet på den bild som du skickar till oss. Vi skickar en förhandsgranskning av en boksida tre dagar efter att du beställt.

Maximinianus och denstora förändringen
Det här är en berättelse om dig, Maximinianus!Men en annorlunda version av dig.Du, från ett annat land långt borta, där du och Mylo är bästa vänner,och där din världblir vänd upp och ner. Maximinianus och den stora förändringen
Maximinianus och Mylo var bästa vänner och grannar. De träffades varje morgon i trädgården för att äta en STOR FRUKOST. Menyn: sallad, gjord av smaskiga frukter och grönsaker, färska från deras trädgård.
Sen skulle de LEKA HELA DAGEN! De plaskade runti floden ... … eller klättrade i trädoch låtsades vara apor... Oändliga möjligheter höll dem ivriga inför nästa dag.… eller observerade hur små kryp levde sina små liv.
Men en natt... hördes några KONSTIGA LJUD från utsidan. ”Det är en konstig sång fågeln sjunger”, tänkte Maximinianus och somnade om.
Nästa morgon, sprang Maximinianus utanför, men hon insåg snabbt att det INTE HADE VARIT en fågel som gjorde allt detta ljud. "KÄRA NÅN! Vad hände här?!" Hon blev chockad över att se att deras underbara trädgård hade blivit HELT FÖRSTÖRD!
"Hans rymdskepp kraschade framför mitt hus i går kväll," förklarade Mylo. "Jag bjöd honom att stanna." Dessutom, när Mylo kom för att hälsa på Maximinianus, hade hon med sig en KONSTIG NY VÄN. ”Vad gjorde du med vår trädgård?” frågade Maximinianus."Mylos vänlighet krävde gottgörelse, så jag kände mig skyldig att förbättra Trädgårdens effektivitet. Så jag anställde kunniga arbetare för att hjälpa trädgården till dess fulla potential!” svarade den konstiga nya kompisenoch skyndade sig iväg.
”Men Maximinianus, kanske han gjorde saker bättre på något sätt...Låt oss bara se oss omkring. ” "Mylo, detta är inte RÄTT! De närmade sig den höga byggnaden, men kunde inte komma förbi VÄGGEN AV SKRÄP för att nå dörren."Använd bara stegen," sa en dam"Kom igen, jag ska visa dig mina fantastiska nya prylar!"
Damen visade dem sin nya Automatiska Flugsmällare, Fjärrstyrd Ryggkliare , hennes Tepåse Doppare 3000 och hennes Tofflor Under Fram-Dragare . "Allt det där ser schysst ut", sa Maximinianus artigt, "men varför är du BLÅ? "Åh? Är jag det? Visade jag dig min Tepåse Doppare 3000 ? ” "Ja. Men allvarligt talat, åt du för många blåbär?” frågade Mylo. ”Nej, kära, det finns inte mat som DET där längre här. Vi äter bara det som tillverkas i fabriken!”
"Vi har fortfarande inte ätit frukost ," sade Maximinianus när de gick in i fabriken. Inne i fabriken såg de oändliga rader med blå personer som arbetade med alla slags prylar och mat. "Hej, herr, kan vi äta lite?"
Men all mat luktadeoch smakade konstigt. "Jag HATAR det här, Mylo!" sa Maximinianus. INGENTING är förbättrat! Personerna är BLÅ, frukosten är DÅLIG, och vi har INTE kul alls!” ”Det är MOTSATSENtill bra!” “Herrejösses! Du blir också! Det här är INTE bra! " "Jag är ledsen, Maximinianus." “Å nej! Mylo! Du håller på att bliBLÅ!”
"Maximinianus, vi måste göra något,och det SNABBT!" “Jag håller med”, svarade hon. "Jag är säker på att om vi återställer trädgården, kommer allt gå TILLBAKA TILL NORMALT!" Maximinianus fick fröna och redskapen, Mylo sprang efter regnvatten, och båda BÖRJADE ARBETA.
På grund av deras hårda arbete började luften att bli renare, och folket runt dem märkte att de inte längre var BLÅ! De bestämde sig för att hjälpa Maximinianus och Mylo - och trädgården Ju fler händer som hjälpte till , desto SNABBARE blev de, och desto GLADARE blev trädgården.
De alla sjöng TILLSAMMANS medande arbetade, och växternaVÄXTE OCH VÄXTE. Och när de avslutade sången ... … hade trädgården vuxit helt. Det var VACKERT!
När den konstiga kompisen kom tillbaka från sin viktiga resa, fann han alla SJUNGANDE, DANSANDE och SKRATTANDE. "Jag kommer ALDRIG tillbaka tillden fabriken!" “Jag vet inte...Jag är ganskanöjd nu.“ “Men mina förbättringar!!"Effektiviteten! De var alla för DEN STÖRSTA MÖJLIGA LYCKAN!"Den konstiga vännen var upprörd!
Maximinianus och Mylo kände sig lite skyldigaför den konstiga kompisen.Han hade ju goda tankar.Han förstod sig bara inte på derasmänskliga sätt. Den konstiga kompisen var så INSPIRERAD!Han sprang och började bygga och byggaoch... "Lyssna," sade Maximinianus, "naturen är mycket viktig för oss.För att vara lyckliga måstevåran trädgård vara STOR och LIVSKRAFTIG!Varför använder du inte din förmåga för att hjälpa trädgården? Du kan använda allt skräp som vi samlade ihop för att bygga något!”
… blev trädgården GLADARE ÄN NÅGONSIN. Och ALLA var också GLADARE än någonsin.
Allt tack vare Maximinianus, Mylo ochderas konstiga nya vän. SLUTET BILD OCH TEXT Kárpát Réka REDAKTÖRER Adrian Barbu svensk översättning Tatiana Antoniu mylobarnbocker.se © MYLO PRINT BOOK
MYLO-böckerna är inte bara fantastiska, vackert skrivna och illustrerade med kärlek. De är äventyrsböcker där DITT BARN blir huvudpersonen, där ditt barn blir den lille superhjälten som räddar dagen och som löser problem, samtidigt som han eller hon lär sig om klimatförändringar, avfallshantering, skydda utrotningshotade djur… och att ge alla vuxna en minnesvärd och fin läxa om ansvar och omvårdnad.Varje MYLO-bok är ett litet personligt äventyr där ditt barn är den lilla, men samtidigt stora hjälten. Kolla in alla våra böcker! Besök mylobarnbocker.se för att se våra andra böcker:

Boken “Det är jag!”

1099 kr 879 kr Fri frakt.

Skicka oss en bild med Alice så att mina illustratörvänner kan rita bokens hjälte som ser ut som Alice!

Hemligt tips: Alice är handritad i boken och är berättelsens hjälte. Konstnären kommer att använda bilden som du skickade. Boken kommer att bli färdig i cirka 3-4 dagar, eftersom det är en speciell process och varje bok är unik.

Vi erbjuder kvalitetssäkring eftersom kundnöjdhet är mycket viktigt för oss.
Vi försäkrar dig att denna unika gåva kommer att bli ett oförglömligt minne.

En verkligt betydande och speciell gåva.
Så vi erbjuder dig pengarna tillbaka 100% om du inte är nöjd med kvaliteten på den mottagna produkten.

Boken
“Ser ut som mig”

399 kr 299 kr Fri frakt.

Använd dina hår- och hudinställningar för att anpassa Alice i denna fantastiska bok som du skapar för Alice, så att Alice lätt kan känna igen!

Hemligt tips: Kontrollera de valda förinställningarna för Alices utseende. Vad du ser i förhandsgranskningen är exakt hur den färdiga boken kommer att se ut!

Tillverkas och skickas inom 3-4 vardagar.

Alice och Den Stora Förändringen

Det är ett underbart äventyr för ett unikt barn i världen, att återställa balansen mellan naturen och det moderna livet.

Letar du efter ett unikt sätt att förklara för ditt barn om naturens betydelse i människors liv?

Att läsa berättelser är perfekt för att stimulera barnens fantasi, och att hjälpa dem utveckla sina kommunikations förmågor. Dessutom förstår barnen mycket lättare berättelser om komplicerade aspekter av det dagliga livet. Till exempel, hur viktig naturen är för människor och hur vi måste bevara balansen mellan den moderna och traditionella världen.Läs mer

Livet är perfekt för vår hjälte och hans vän, Mylo. De två kompisarnas trädgård är en perfekt plats för ett hälsosamt mellanmål. Även för små äventyr mitt i naturen. Under natten kommer en mystisk besökare och förstör trädgården. De två tvingas att utforska den "förbättrade" versionen av trädgården ensamma. Men saker är inte så illa som de verkar. Vad kommer de två kompisarna att göra?

De färgglada sidorna och den roliga berättelsen kommer att glädja ditt barn. Han kommer att kunna upptäcka både nöjet att skämma bort sig i naturen, och påverkan som den moderna världen har. Äventyret förklarar för barn på ett enkelt sätt, vad det innebär att vara i balans med människans värld och naturen. Det uppmuntrar även dem att hitta lösningar för att bevara den. Anpassningen av bokens hjälte bidrar också till att förstärka upplevelsen som barnet har. Det är ett resultat av interaktionen med berättelsen. Han kommer lätt känna igen sig själv i boken, sagofiguren illustreras manuellt för att se exakt ut som barnet. Han kommer därmed att upptäcka bokens handling på ett mer förbättrande , personligt sätt.Läs mindre

Rekommenderas för barn i åldern 3-10

Inbunden bok med 36 sidor med fullfärgade illustrationer och med Alice som berättelsens hjälte.

Storlek: 27.5x24.5 cm

Om du beställer denna bok så kommer vi plantera ett träd i barnets namn.

Skriva en recension

Har du en särskild berättelse eller saga?

Boken “Min speciella berättelse”

Vill du ha en verkligt original berättelse för [child name]?

Har du tänkt på en berättelse du aldrig träffat där [child name] är hjälten? Eller kanske har [child name] levt ett otroligt äventyr som du vill förvandla till ett oförglömligt minne? Då är denna bok perfekt!
Allt du behöver göra är att skriva berättelsen i den form vi tillhandahåller dig, inkludera ett foto av [child name] som bär sina favoritkläder och lägga till de kryddiga detaljerna i berättelsen, och vi kommer att illustrera speciellt för dig och [child name]. En perfekt present till [child name], där han lätt kan kännas igen!

Priset börjar från 19,990kr
Kontakta oss
Gå med i min nyhetsbrevlista så att vi kan hålla kontakten! :)