Super specialrabatt 5%! Använd koden MYLO5 för din beställning för att få rabatt på dina böcker!

Integritetspolicy Av MYLO

INTRODUKTION

Vi tror att säkerställa rätten att skydda personuppgifter som en grundläggande engagemang MYLOC, och som sådan kommer vi att ägna al våra resurser och alla nödvändiga ansträngningar för att behandla dina personuppgifter i full överensstämmelse med förordningen om EU allmänna dataskydds 2016/679 (GDRP), liksom annan tillämplig lagstiftning i Rumänien. Med tanke på att en av de viktigaste principerna i denna förordning är öppenhet, har vi utarbetat detta dokument genom vilket vi vill informera dig om hur vi samlar in, använder, överför och skyddar dina personuppgifter när du interagerar med oss angående våra produkter och tjänster, inklusive vår hemsida eller vår mobilapplikation.
Vi förbehåller oss rätten att regelbundet uppdatera och ändra denna sekretesspolicy för att spegla förändringar i vårt sätt att behandla dina personuppgifter, eller eventuella ändringar i gällande lag. Vid sådana förändringar kommer vår webbplats att visa den uppdaterade versionen av sekretesspolicyn. Vi ber dig därför att regelbundet kontrollera innehållet i denna sekretesspolicy. Din fortsatta användning av eller tillgång till våra tjänster efter anmälan av eventuella ändringar i denna policy accepterar dessa förändringar.

VILKA ÄR VI OCH HUR KAN DU KONTAKTA OSS

När det gäller EU allmänna dataskydds förordning 2016/679 (BRP) är den registeransvarige MYLO Print  Book SRL (CIF 41.284.589 J12/2528/2019) av 400.387 No 9 Traian Str., Cluj-Napoca, Rumänien.
Vi är alltid öppna för att lära dig om dina åsikter, samt ge dig all ytterligare information som du kan behöva om behandlingen av dina personuppgifter, och vi uppmanar dig därför att kontakta vår dataskyddsombud genom att maila data.protection@mylobarnbocker . SE eller per post eller bud på 400.387 No 9 Traian Str., Cluj-Napoca, Rumänien, lägga ”i uppmärksamhet uppgiftsskyddsombudet” på ditt brev.
Tredjeparts länkar:
Denna webbplats kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser, plug-ins och applikationer. Genom att klicka på dessa länkar eller möjliggör dessa anslutningar kan tillåta tredje part att samla in eller dela data om dig. Vi kontrollerar inte dessa webbplatser från tredje part och är inte ansvariga för deras sekretesspolicy. När du lämnar vår hemsida, rekommenderar vi dig att läsa sekretessmeddelande för varje webbplats du besöker.

Data vi samlar in om dig

Personuppgifter, eller personlig information, all information om en individ som gör att personen kan identifieras. Det omfattar inte uppgifter om identiteten har tagits bort (anonyma data).
Vi kan samla in, använda, lagra och överföra olika typer av personuppgifter, enligt följande.
Du kan ge oss information om dig genom att skapa ett konto hos oss, genom att fylla i formulär på vår hemsida eller genom att motsvarande med oss via e-post, telefon, post eller på annat sätt. Detta inkluderar information du lämnar när du registrerar dig att använda vår webbplats, gör en beställning på vår hemsida, ger oss uppgifter som krävs för en viss produkt, medverka i diskussioner eller andra sociala medier funktioner på vår hemsida, delta i en tävling, befordran, eller Survey, och när du rapportera ett problem med vår hemsida.
Den information du ger oss kan inkludera ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, ålder, födelsedatum, kön, fotografi, användarnamn, lösenord och annan registreringsinformation, liksom boken mottagarens namn , födelsedatum, ålder, kön, adress och foto (i förekommande fall). Varje bit av information du ger oss kan användas oberoende eller i kombination med annan information som du lämnar till oss.

Varje gång du besöker vår webbplats kan vi automatiskt samla in följande information:

 • a. teknisk information, inklusive Internet Protocol (IP) adress som används för att ansluta datorn till Internet, dina inloggningsuppgifter, typ av webbläsare och version, tidszon inställning, plugin-typer och versioner, operativsystem och plattform;
 • b. information om ditt besök, inklusive den fullständiga Uniform Resource Locator (URL) klick till, genom och från vår webbplats (inklusive datum och tid); produkter som du visas, köpt eller sökte; sida svarstider, hämtningsfel, längd besök på vissa sidor, sida interaktion information (såsom rullning, klick, och mus-overs), och metoder som används för att bläddra bort från sidan och alla telefonnummer som används för att ringa vår kundtjänstnummer.

Ibland kan vi placera annonser på tredje parts webbplatser (som Facebook). När du visar eller på annat sätt interagera med våra annonser, kan vi och våra partners använder olika tekniker (t.ex. cookies) för att samla in och lagra information om dig, inklusive cookie-data och anonyma ID för tillskrivning och reklamsyfte. Vi använder denna teknik för att förstå mer om våra kunder och effektiviteten i våra annonser.

Vi kan få information om dig om du använder någon av de andra webbplatser som vi är verksamma. Vi har också ett nära samarbete med tredje part (inklusive, till exempel, affärspartners, underleverantörer i tekniska, betalnings- och leveranstjänster, annonsnätverk, analysleverantörer sökinformation leverantörer, kreditupplysningsföretag) och kan få information om dig från dem .

Vi kan också samla in information om din plats, till exempel IP-adressen för den enhet som du tillgång till vår webbplats från.

Vi kan samla in, använda och lagra marknadsföring och kommunikation Data om dig. Detta inkluderar dina inställningar att ta emot marknadsföringsinformation från oss och dina kommunikationsinställningar.

Vi samlar inte in din ekonomiska information. Detta samlas in och lagras av tredje part betalning processorer.

UNDERSTÄLLANDE AV PERSONAL DATA

I situationer där vi behöver samla in personuppgifter enligt lag eller enligt villkoren i ett avtal som vi har med dig, men du misslyckas med att tillhandahålla sådana uppgifter på begäran, kan vi inte att kunna uppfylla kontraktet vi har eller försöker komma in in med dig (till exempel när du inte ger oss lämplig information leverans för att förse dig med våra varor eller tjänster). I detta fall kan vi behöva avbryta ett avtal du har med oss (till exempel en order du placerar med oss), men vi kommer att meddela dig om detta är fallet vid den tidpunkten.

HUR VI SAMLA DINA PERSONUPPGIFTER

Vi använder olika metoder för att samla in data från och om dig bland annat genom följande medel.

Genom direkta interaktioner kan du ge oss din identitet, kontaktuppgifter, tekniska och finansiella data genom att fylla i formulär på vår webbplats eller genom att motsvara oss via e-post, post, telefon eller på annat sätt. Detta inkluderar personuppgifter du lämnar när du:

 • ansöka om våra produkter eller tjänster;
 • skapa ett konto på vår hemsida;
 • prenumerera på vår service eller publikationer;
 • begära marknadsföring information som ska skickas till dig;
 • ringa och lämna ett meddelande eller begära ett samtal tillbaka,
 • Mejla oss;
 • anger en tävling, befordran eller undersökning;
 • reagerar på marknadsföring inlägg på våra sociala medier sidor (inklusive, men inte begränsat till, vår Facebook och Instagram sidor); eller
 • ge oss lite feedback.

När du interagerar med vår webbplats, kan vi automatiskt samla Tekniska data om din utrustning, surfa åtgärder och mönster. Denna personuppgifter samlas in med hjälp av småkakor, serverloggar och andra liknande tekniker. Vi kan också ta emot Tekniska data om dig om du besöker andra webbplatser som utnyttjar våra småkakor. Läs vår Småkakor Policy längst ner på denna sida för mer information.

Vi kan få personuppgifter om dig (t.ex. profildata, användningsdata, marknadsföring och kommunikation Data, och aggregerade uppgifter) från olika tredje part enligt följande:

 • analysleverantörer, såsom Google, baserade utanför EU;
 • annonsnätverk;
 • sökinformation leverantörer,
 • tredjepartsleverantörer av tekniska, betalning och leverans;
 • från offentligt tillgängliga källor.

VILKA VI SKICKA DINA DATA TILL

Vid behov kan vi skicka eller erbjuda åtkomst till dina personuppgifter till följande:

 • kurirtjänsteleverantörer;
 • betalningshantering/banktjänsteleverantörer;
 • marknadsföring/telemarketing tjänster ger;
 • marknadsundersökningsleverantörer;
 • Leverantörer av IT-tjänster;
 • andra företag vi utvecklar gemensamma program med för att erbjuda våra produkter och tjänster till allmänheten.
 • I fallet är vi juridiskt tvingas, eller om det är en fråga om att försvara en av våra rättsliga intressen, kan vi också avslöja vissa personuppgifter till myndigheter.
 • Vi ser till att tillgång till dina personuppgifter av tredje part sker enligt lagkrav för skydd av personuppgifter och konfidentiell information, som bygger på kontrakt som tecknats med nämnda partier.

HUR VI ANVÄNDER PERSONUPPGIFTER

Vi kommer att använda data vi samlar in från dig på följande sätt:

För att erbjuda våra produkter och tjänster till dig. Detta ändamål kan innefatta, beroende på varje enskilt fall, följande:

 • Skapa och administrera ditt konto på vår plattform;
 • Behandla dina order, bland annat att ta över, validering, sjöfart och fakturering dina beställningar;
 • Lösa avbokningar och problem av något slag som hänför sig till en order, eller de produkter eller tjänster du köper från oss;
 • Returnera produkterna enligt juridiska bestämmelser;
 • Ersättning för produkternas kostnad enligt juridiska bestämmelser;
 • Kontakta dig om produkter och tjänster du har begärt;
 • Meddela dig om förändringar till vår hemsida och de produkter och tjänster vi erbjuder;
 • Ge dig information, produkter eller tjänster som du begär av oss, eller som vi känner kan intressera dig där du har samtyckt till att bli kontaktad för sådana ändamål;
 • Erbjuder dig stödtjänster, inklusive ge dig svar på dina frågor om din order eller de produkter och tjänster vi erbjuder.

Att bearbeta dina uppgifter för dessa ändamål krävs för att ingå ett kontrakt mellan dig och MYLO Adventure Book, samt för att genomföra kontraktet. Dessutom införs en del av den underliggande behandlingen som omfattas av ovanstående syften av tillämplig lagstiftning, inklusive skatte- och bokföringslagstiftning.

För att förbättra våra produkter och tjänster

Vi vill hela tiden ge dig den bästa upplevelsen av att köpa våra produkter och tjänster. För detta ändamål kan vi samla in och använda viss information som rör ditt beteende som en köpare, kan vi be dig att slutföra undersökningar om din tillfredsställelse som hänför sig till din beställning eller dela feedback på våra produkter, eller så kan vi ordna, direkt eller med hjälp av partners, marknadsundersökningar eller studier.

Vi kan också använda vissa uppgifter för följande ändamål:

 • att se till att innehållet i vår webbplats presenteras på det mest effektiva sättet för dig och den enhet du använder,
 • att mäta eller förstå effektiviteten av reklam vi serverar dig och andra, och att leverera relevanta annonser för dig;
 • att använda data analys för att förbättra vår hemsida, produkter och tjänster, marknadsstrategi, kundrelationer och erfarenhet;
 • att administrera vår webbplats och för olika interna operationer, inklusive felsökning, dataanalys, testning, forskning, statistik och undersökning.

Sådan verksamhet motiveras av våra juridiska intresse för att utveckla kommersiell verksamhet samtidigt som alltid ser till att dina grundläggande rättigheter och friheter inte påverkas.

I marknadsföringssyfte

Vi strävar efter att hålla dig uppdaterad om de produkter och tjänster som matchar dina intressen. För detta ändamål kan vi skicka någon typ av meddelande (till exempel: e-post/SMS/telefonsamtal/mobil push/webpush/osv.) Innehåller allmän och specifik information, information om produkter som liknar eller gratis till de som du redan har köpta, information om erbjudanden, kampanjer och tävlingar, information om produkter som du har lagt in ”varukorgen” eller som du har visat intresse för att köpa, liksom andra kommersiella meddelanden, såsom marknadsundersökningar och undersökningar. Vi kan visa personliga rekommendationer på vår hemsida eller vår mobilapplikation. Att erbjuda information som är relevant för dig, kan vi använda vissa uppgifter som hänför sig till ditt beteende som en köpare (t.ex. produkter som du har tittat/lagt på din önskelista/köpt) för att skapa din profil. Vi ser till att denna behandling sker med respekt för dina rättigheter och friheter och att alla beslut som fattas inte har någon rättslig inverkan på dig och inte påverka dig på ett betydande sätt.

Du kan få två typer av e-post från oss:

E-post som ger dig information om våra erbjudanden, nya produkter och annat som vi tror kan intressera dig.

E-post och meddelandetjänster varningar om aktivitet på din MYLO konto, speciellt:

 • För att påminna dig om en oavslutad order/artiklar i din webbutik som inte har beställts ännu;
 • För att påminna dig om produkt skapelser som du har övergett;
 • Så att du vet om status för din beställning;
 • Undersökningar för att fånga dina synpunkter på beställningar du har placerats hos oss;
 • Undersökningar för att fånga dina synpunkter på kontakt med vår kundtjänst;
 • För att påminna dig om att du har ett konto;
 • För att möta ditt lösenord återhämtning begäran.
  •  
   • E-postmeddelanden om dina beställningar och inköp från MYLO (t.ex. order- och leverans bekräftelse e-post, kommunikation angående din Deluxe ordning), och
   • E-postmeddelanden som meddelar dig om ändringar i våra Villkor, eller till vår policy.
   • Ändra inställningarna i ditt kundkonto i avsnittet ”Mina prenumerationer”;
   • Åtkomst till Avsluta-knappen i de meddelanden du får från oss; eller
   • Kontakta MYLO Adventure Book med hjälp av ovan citerade kontaktuppgifter.
   • Skyddsåtgärder för vår webbplats och våra plattform användare mot cyberattacker;
   • Åtgärder för förebyggande och upptäckt för att förebygga bedrägerier, inklusive skicka information till berörda myndigheter;
   • Olika riskhanteringsåtgärder.
   • Vi är mycket allvarligt om alla våra inspelningar som innehåller personuppgifter. Av denna anledning, skicka dina önskemål om sådana inspelningar med hjälp av e-postadressen i samband med vår MYLO hemsida. I de fall där man inte klagomål detta krav, förbehåller vi oss vår rätt att verifiera din identitet genom att begära ytterligare information för att bekräfta din identitet.
   • Vi kräver inte ersättning för dig att utöva dina rättigheter i fråga om personuppgifter, med undantag av en sådan begäran är ogrundad, upprepande eller överdriven respektive, i vilket fall du kommer att behöva betala en tillräcklig penningbelopp. Vi kommer att meddela dig om sådana avgifter innan lösa din förfrågan.
   • Vi strävar efter att svara på några giltiga förfrågningar inom en kalendermånad, med undantag för extremt komplicerade fall, eller om du har gjort flera förfrågningar, i vilka fall vi lösa din förfrågan inom maximalt två kalendermånader. Vi meddelar dig om din begäran tar mer än en månad att lösa. Observera att berätta för oss vad du förväntar dig att få eller vad som verkligen oroar dig kan hjälpa oss att vidta åtgärder förr och kan förkorta den tid vi behöver för att besvara din förfrågan
   • Observera att vi inte är skyldiga till handling en begäran bör påverka de rättigheter och friheter för andra betraktas personer negativt.
   • Rätt att få tillgång till - du kan begära att vi:
    • Bekräfta om vi behandlar dina personuppgifter;
    • Skicka en kopia av dina personuppgifter som vi har;
    • Erbjuda annan information om dina personuppgifter, till exempel information vi har, vad vi använder dem för, som vi delar dem med, om vi överför dem utanför landet och hur vi skyddar dem, hur länge vi lagrar dem, vilka rättigheter du har, hur du kan skicka in ett klagomål, där vi har data från, om dessa bitar av information som inte finns i denna policy.
   • Rätten att korrigera dina data - du kan begära att vi:
    • Du kan begära att vi korrigerar eller komplettera dina personuppgifter som är felaktiga eller ofullständiga.
    • Det är möjligt att vi kontrollera riktigheten av uppgifterna innan korrigera dem.
   • Rätten att radera dina personuppgifter - du kan be oss att radera data, men endast under följande omständigheter:
    • Uppgifterna är inte längre nödvändiga för den samlades in för; eller
    • Du har dragit tillbaka ditt medgivande (om databehandling baserades på ditt medgivande); eller
    • Där man betänker att vi inte kan visa en ’berättigat intresse’ av att fortsätta att bearbeta det och vi har förlitat sig på att legitimt intresse att bearbeta det som förklarat för dig i denna policy; eller
    • Där du utöva din rätt att motsätta sig behandling; eller
    • Vi kan ha bearbetat informationen olagligen; eller
    • Vi är skyldiga att radera dina personuppgifter för att uppfylla lokala lagar.
    • Vi är inte bundna att anpassa sig till din personliga dataradering begäran om att behandla dina personuppgifter är nödvändig:
     • För att uppfylla rättsliga skyldigheter;
     • För att fastställa, utöva eller försvara en rättighet i domstol.
    • Det kan finnas andra vissa omständigheter under vilka vi inte är tvungna att följa din begäran om att radera data, även om ovanstående två skäl är de mest sannolika orsakerna till följd av som vi inte kan uppfylla din begäran.
    • Du kanske vill, innan de utövar denna rätt, för att ladda ner och spara alla dokument du håller i din personliga konto hos oss. Om detta inte görs innan du begär radering av data, kommer du att förlora alla dessa dokument och vi kommer inte att kunna ge dem åt dig, beroende på omständigheterna, eftersom radering av ditt MYLO konto med all ansluten information är en irreversibel process.
   • Rätten att begränsa behandlingen av dina personuppgifter - du kan be oss att begränsa behandlingen av dina data, men endast under följande omständigheter:
    • Noggrannheten av dina data är diskutabel (se ovanstående avsnitt om uppgifter korrigering), så att vi kan kontrollera de uppgifter noggrannhet; eller
    • Vår användning av uppgifterna är olaglig, men du inte vill att vi ska ta bort den; eller
    • Du behöver oss för att hålla data även om vi inte längre behöver det som du behöver det för att upprätta, motion eller försvara rättsliga anspråk i domstol; eller
    • Du har invändningar mot vår användning av dina data, men vi måste kontrollera om vi har övergripande legitima skäl att använda den.
    • Vi kan fortsätta att använda dina personuppgifter trots en begäran om att begränsa deras bearbetning om:
     • Vi har ditt samtycke att göra så; eller
     • För att fastställa, utöva eller försvara rättsliga anspråk i domstol; eller
     • För att skydda MYLO äventyr Boka rättigheter eller de av en annan fysisk eller juridisk person.
   • Rätten att överföra dina personuppgifter till dig eller till en tredje part - du kan be oss att förse dig med dina personuppgifter på ett strukturerat, som vanligen används, maskinläsbart format, eller så kan du begära att uppgifterna ska överföras direkt till en annan dataoperatör, men endast om:
    • Processing är baserad på din gett sitt samtycke eller på att utföra ett kontrakt med dig; och
    • Bearbetning sker automatiskt.
   • Rätten att motsätta sig behandling av personuppgifter - du kan motsätta sig behandling av personuppgifter när som helst, för era särskilda skäl, om du anser att dina grundläggande fri- och rättigheter råder framför vår berättigat intresse. Du kan också motsätta bearbeta data för direkt marknadsföring (inklusive skapa profiler), utan att ge en anledning, i vilket fall kommer vi att upphöra med denna behandling så snart som möjligt.
   • Rätten rörande automatiserade beslut - du kan begära att du inte blir föremål för beslut som uteslutande fattas om automatiserad behandling, men bara om nämnda beslut:
    • Producerar rättslig verkan om dig själv; eller
    • Det påverkar dig på ett liknande sätt eller på ett meningsfullt sätt.
    • Denna rätt gäller inte om det beslut som fattades under processen för automatiserad beslutsfattande:
     • Är nödvändigt för oss att komma in eller fullgöra ett avtal med dig;
     • Är tillåtet enligt lag och det finns tillräckliga garantier för dina rättigheter och friheter; eller
     • Är baserad på ditt uttryckliga medgivande.
   • Rätten att lämna in ett klagomål - du har rätt att lämna in ett klagomål till respektive dataskyddsmyndighet om dina personuppgifter.
    • I Rumänien har kontaktuppgifterna för den nationella myndigheten för övervakning av behandling av personuppgifter (nationell myndighet för övervakning av behandling av personuppgifter):
     G-ral Boulevard. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sektor 1, postnummer 010336, Bukarest, Rumänien
     Telefonnummer: +40.318.059.211 eller +40.318.059.212;
     E-post: anspdcp@dataprotection.ro
    • In Sweden, the contact details for the Swedish Data Protection Authority (Dataskyddsförordningen – GDPR) are:
     Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm
     Ring: 08-657 61 00
     Mejla: datainspektionen@datainspektionen.se
  • Observera att det finns e-postmeddelanden som vi behöver för att skicka, som inte påverkas av dina inställningar för våra nyhetsbrev och annan kommunikation, och som du inte kan välja bort, speciellt:

   Vi baserar vår marknadskommunikation på ditt medgivande. Du kan ändra dig och återkalla ditt samtycke i varje givet ögonblick:

   I vissa situationer kan vi baserar vår marknadskommunikation på vår rättsligt intresse att främja och utveckla vår affärsverksamhet. I alla situationer som vi kan använda någon av dina uppgifter för vårt juridiska intresse, vidtar vi alla nödvändiga och relevanta åtgärder så att dina grundläggande rättigheter och rättigheter inte påverkas. Trots detta kan du när som helst be oss om att sluta behandla dina personuppgifter från marknadsföringssyften och vi kommer att följa din begäran.

   För att försvara våra juridiska intressen

   Det kan finnas situationer där vi kommer att använda eller överföra information för att skydda våra rättigheter och kommersiell verksamhet, såsom:

   Det huvudsakliga syftet med sådan behandling är vår berättigat intresse att skydda vår kommersiell verksamhet, och genom detta menar vi att vi ser till att alla åtgärder vi vidtar garantera en balans mellan våra intressen och dina grundläggande rättigheter och friheter.

   Det kan också finnas fall där vi baserar vår databehandling om rättsliga dispositioner, såsom vår skyldighet att säkerställa skyddet av produkter och värderingar, i enlighet med gällande lagstiftning.

   Vår hemsida och mobilapplikation kan samla in och lagra information i form av småkakor och liknande tekniker, enligt Småkakor Policy.
   Vi samlar inte in eller process på annat sätt andra känsliga uppgifter som ingår i dataskyddsförordningen EU Allmänt.

   VAR DINA DATA LAGRAS

   För närvarande är alla uppgifter du lämnar till oss lagras på våra säkra servrar i EU och bearbetas i Rumänien. Det kan bli nödvändigt situationer och för ett syfte du har samtyckt till där data kan överföras till och lagras på en destination utanför det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ( "EES"), även i länder som inte har erkänts av Europeiska kommissionen ha en adekvat skyddsnivå för personuppgifter. Situationer kan inkludera behandling av personal som arbetar utanför EES som arbetar för oss eller för en av våra leverantörer, och kan vara engagerade i, bland annat, att uppfylla din beställning, bearbetning av dina betalningsuppgifter, och tillhandahållande av stödtjänster.

   Vi kommer alltid att se till att alla internationell överföring av personuppgifter är tillräckligt hanteras för att skydda dina rättigheter och intressen. Överföringar till tjänsteleverantörer och tredje parter kommer alltid att skyddas genom kontrakt och, beroende på varje enskilt fall, andra garantier, till exempel standardavtalsbestämmelser utfärdade av Europeiska kommissionen eller genom certifieringssystem, till exempel EU-USA: s sekretesssköld.

   Du kan kontakta oss när som helst, med hjälp av kontaktuppgifterna ovan för att ta reda på mer om de länder där vi skickar dina data, liksom de garantier vi tillämpar dessa överföringar.

   RETENTION TID

   Som en allmän regel lagrar vi dina personuppgifter så länge du har ett aktivt konto på vår MYLO-plattform. Du kan begära radering av vissa uppgifter av er vid varje given tidpunkt, eller stängning av ditt konto, och vi kommer att följa din begäran. Observera att även under sådana omständigheter kan vi hålla viss information även efter att ditt konto har stängts, i situationer där tillämplig lagstiftning eller våra berättigade intressen kan kräva det.

   Vissa uppgifter hålls endast för den tid som behövs för att tillhandahålla tjänsten eller produkten du begär, eller för att uppfylla syftet som beskrivs i denna sekretesspolicy. För att bestämma lämpliga lagringsperioden för personuppgifter, anser vi det belopp, natur och känslighet personuppgifter, den potentiella risken för skador från otillåten användning eller utlämnande av personuppgifter, de ändamål för vilka vi behandlar dina personuppgifter, och om vi kan uppnå dessa syften på andra sätt, liksom gällande lagkrav. Till exempel kommer en bild för barn skickas till rita tecknet i din beställt boken endast bevaras så länge som krävs för att dra tecknet i din valda berättelse.

   Under vissa omständigheter, för forskning eller statistiska ändamål, kan vi anonymisera personuppgifter (så att den inte längre kan förknippas med dig), i vilket fall kan vi använda denna information på obestämd tid utan ytterligare meddelande till dig.

   DATA SÄKERHET

   Vi bedriver aktivt säkerställa säkerheten för dina personuppgifter och vi har därför inrättat lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra att dina personuppgifter av misstag förlorade, ändras, avslöjas, används eller nås på ett otillåtet sätt, i enlighet med industristandarder. Vi begränsar också tillgång till dina personuppgifter till anställda, entreprenörer och andra tredje parter om ett företag behöver veta basis. De kommer bara att behandla dina personuppgifter på våra instruktioner och de är föremål för tystnadsplikt, i enlighet med de avtal som vi tecknar med dem. Vi har infört rutiner för att hantera eventuella misstänkta personuppgiftsbrott och kommer att meddela dig och eventuell regulator av ett sådant brott, där vi är juridiskt skyldiga att göra det.

   Där data behöver skickas till en tredje part, är överföringen görs med hjälp av senaste generationen krypteringsalgoritmer och vi lagrar sådana uppgifter på säkrade servrar, vilket garanterar redundans av data vid samma tidpunkt.

   För att hantera betalningar använder vi PayU-betalningsprocessorns tjänster. All information angående betalningen krypteras med HTTPS-tekniken med TLS 1.2-kryptering.

   Trots alla säkerhetsåtgärder vi vidtar för att skydda dina personuppgifter, observera att skicka information via Internet, i allmänhet, eller genom offentliga nätverk, är inte helt säker, och det kan finnas en risk att dina data ses och används av obehörig tredje parter. Vi kan inte hållas ansvariga för dessa sårbarheter i system som inte står under vår kontroll.

   DINA RÄTTIGHETER

   Den BRP förordningen erkänner en rad rättigheter som du har om dina personuppgifter. Du kan begära tillgång till personuppgifter, korrigering av eventuella fel i våra register och/eller så kan du neka oss att bearbeta dina data. Du har också rätt att lämna in ett klagomål till den övervakande myndigheten eller att ta itu med problemet i domstol. Det kan också finnas fall där du kan använda din rätt att begära radering av dina personuppgifter, din rätt att begränsa behandlingen av dina data och din rätt att överföra data.

   Om du vill använda dina rättigheter, kan du kontakta oss via ovanstående kontaktinformation. Under sådana omständigheter Observera även följande:

   Du har följande rättigheter:

   Utan att det påverkar din rätt att kontakta tillsynsmyndigheten, ber vi dig att kontakta oss i förväg, och vi lovar att göra allt vi kan för att lösa eventuella problem på ett vänligt sätt.

   SMÅKAKOR POLITIK

   Denna policy avser kakor och andra liknande teknik som används i våra webbplatser och mobila applikationer av MYLO Adventure Book SRL.
   Vi använder småkakor för följande ändamål:
   Webbplatsen fungerar,
   Analys av användarbeteende,
   Publicitet.
   Småkakor är små filer, som består av bokstäver och siffror, som kommer att lagras på din dator, mobil enhet, eller andra anordningar som används för att komma åt internet. En småkakor installeras på begäran från användarens terminal till MYLO server eller servern av en tredje part. Dessa filer gör det möjligt att känna igen användarens terminal och det innehåll som ska presenteras på ett relevant sätt, anpassat till användarens preferenser.
   Cookies garantera en trevlig upplevelse när du navigerar och upprätthålla våra ansträngningar att erbjuda tjänster som är anpassade till våra användare, till exempel preferenser när det gäller online-sekretess, kundvagnen, eller relevant publicitet. Cookies används också för att förbereda anonym aggregerad statistik som hjälper oss att förstå hur en användare drar nytta av vår webbplats, vilket gör att vi kan förbättra dess struktur och innehåll, men utan att personligen identifiera användaren.
   Vi använder två typer av småkakor: per session och fast. Per session småkakor är temporära filer som finns kvar i användarens terminal till slutet av sessionen eller tills programmet stängs. Fasta småkakor kvar i användarens terminal under en viss tid eller tills de manuellt raderas av användaren.
   Besöker vår hemsida kan placera följande småkakor:
   småkakor är absolut nödvändiga för webbplatsens användning
   analys småkakor
   publicitet småkakor
   Absolut nödvändiga småkakor och/eller liknande tekniker är nödvändiga för webbplatsens funktion och är inställda på enheten när åtkomst till webbplatsen eller efter dina handlingar på webbplatsen, beroende på varje enskilt fall. Du kan ställa in din webbläsare att blockera småkakor, men i detta fall viss webbplats funktioner kommer inte att fungera korrekt.
   Småkakor eller liknande teknik inte kräver personuppgifter för att kunna användas, och i många fall inte identifiera personliga användare av internet. Det kan finnas situationer då personuppgifter kan samlas in med hjälp av småkakor för att underlätta vissa användarfunktioner, eller för att kunna erbjuda en personlig användarupplevelse. Sådana data krypteras för att göra det omöjligt att komma åt av obehörig personal.
   Om du vill blockera småkakor, kommer en del av vår webbplats funktioner stoppas och detta kan utlösa vissa dysfunktioner eller fel i att använda webbplatsen. Till exempel kan blockera småkakor hindra dig från:
   Att köpa på nätet;
   Autentisering på kontot.
   De flesta webbläsare är inställd på att acceptera småkakor som standard, men du har möjlighet att ändra dessa inställningar för att blockera vissa eller alla småkakor.
   I allmänhet tillåter en applikation som används för att komma åt webbsidor att spara cookies och / eller liknande tekniker på en terminal som standard. Dessa inställningar kan ändras så att automatisk administration av cookies kan blockeras av webbläsaren eller för att informera användaren varje gång cookies skickas till sin terminal.
   Detaljerad information om möjligheter och administrationsmetoder för kakor finns i inställningarna i din webbläsare. Att begränsa användningen av småkakor kan påverka webbplatsens funktion.
   Småkakor och/eller liknande teknik är kärnan i effektiv internet fungerar, hjälpa generera en användarvänlig navigering erfarenhet och anpassa den till varje användares önskemål och intressen. Att vägra småkakor kan göra vissa webbplatser eller delar av webbplatser omöjligt att använda.
   Inaktivera cookies betyder inte att du inte längre kommer att få på nätet publicitet på grund av lagen, utan endast att det inte längre kommer att skräddarsys efter dina önskemål och intressen, såsom de uttrycks genom dina navigeringsmönster.
   Exempel på kakor användningsområden (som inte kräver autentisering av en användare om ett konto):
   Innehåll och tjänster som är anpassade till användarens preferenser;
   Erbjuder anpassas till användarens intressen;
   Komma ihåg lösenord;
   Minnas barnskydds filter för webbinnehåll;
   Begränsning av frekvensen i annonser som visas - att begränsa antalet skärmar av en annons för en användare på en webbplats;
   Tillföra relevant publicitet för användaren.
   Webbplatser mått, optimera och anpassa analysegenskaper (t.ex. typ av contant som ses och hur en användare får en webbplats - via sökmotorer, direkt från andra webbplatser etc. i syfte att förbättra de tjänster som erbjuds användarna.
   Webbläsare har oftast sekretessinställningar som levererar olika acceptans för kakor, deras utgångsdatum, och automatisk radering efter att en användare har besökt en viss webbplats.
   Andra säkerhetsaspekter avseende småkakor:
   Anpassa webbläsarinställning om småkakor för en optimal säkerhet användning av småkakor;
   Om du är den enda person som använder datorn kan du ställa in långa utgångsdatum för navigationshistorik och personlig åtkomst till data;
   Om du delar din dator kan du överväga att ställa in din webbläsare för att radera individuella navigationsdata varje gång du stänger din webbläsare. Detta gör det möjligt att besöka webbplatser som använder cookies och ta bort all besökares information när du stänger vägledning.
   Genom att fortsätta att använda vår hemsida, samtycker du till vår användning av småkakor.
   Observera att tredje part (inklusive, till exempel, annonsnätverk och leverantörer av externa tjänster som webbtrafik analys) kan också använda småkakor, över vilka vi inte har någon kontroll. Dessa småkakor kommer sannolikt att vara analytisk/prestanda småkakor eller riktade småkakor.
   Med undantag för viktiga småkakor kommer alla småkakor upphöra efter maximalt tolv månader.
   Om du vill veta mer om småkakor och deras användning, rekommenderar vi följande länkar:
   Microsoft Småkakor guide
   Allt om Småkakor
   http://www.youronlinechoices.com/se/
   Vi kommer inte att använda andra småkakor än de som beskrivs i den nuvarande politiken.

   Kom ihåg att du kan kontakta vår uppgiftsskyddsombudet vid varje given tidpunkt genom att skicka din förfrågan genom någon av följande metoder:
   - per e-post till: data.protection@mylobarnbocker.se
   - per post eller kurir till:. 400.387 No 9 Traian Str, Cluj-Napoca, Rumänien - att lägga till ”I uppmärksamhet uppgiftsskyddsombudet” på ditt brev.

   Senaste uppdateringen: 3 September 2019

Gå med i min nyhetsbrevlista så att vi kan hålla kontakten! :)