Super specialrabatt 5%! Använd koden MYLO5 för din beställning för att få rabatt på dina böcker!

Detta är bara en förhandsgranskning baserad på de böcker som vi har skapat för några av våra andra kunder och det är inte hur din slutliga bok kommer att se ut. Din böckers hjälte kommer att se ut som barnet på den bild som du skickar till oss. Vi skickar en förhandsgranskning av en boksida tre dagar efter att du beställt.

Och hela naturen, faktiskt! RÄDDAR HONUNGSLANDET Maximilianus
Och hela naturen, faktiskt! RÄDDAR HONUNGSLANDET Maximilianus
Varje gång hon tänker på något färgstarkt så ritar och målar hon det i sitt ritblock. Hon vet inte om det ännu – men saker och ting kommer alldeles strax förändras – ifall något kan ta form i hennes sinne, är chansen stor att det blir verklighet. Det här är Maximilianus.
Hon önskar att den ska växa och få djupa rötter och att den ska bli stark och vacker. Hon har precis planterat den vackraste blomman i hela världen. Det här är Maximilianus. Hon älskar naturen och att rita. Vänta, vad gör hon? Åh, titta! Ett litet bi! Hon har redan kommit på besök! Blomman skiner som en liten sol. Maximilianus lutar sig ner för att beundra den närmare.
Vad är det som händer? "Åh! Vad är det för hemskt monster?" Kom det för att skada min blomma?" "... eller mig?" GRRR... Hon blir mindre ... ... och mindre ... ... tills blomman blir lika stor som ett träd! Plötsligt krymper Maximilianus som en blöt trasa. Men hon blir inte chockad och det gör inte ont heller.
"Hej, mitt namn är Maximilianus. Såg du biet? Hon kom för att besöka min blomma, och sen hände något konstigt!" "Hejsan, lilla barn! Jag är Trollsländan Lua och jag kom för att bära dig, precis som i en saga. Någon behöver din hjälp." Alltså, det här är verkligen en oväntad räddning! "Kan vi gå nu, snälla? Min Drottning väntar." "Ledsen för det magiska pollentricket. Du behövde det för att förstå vårt språk, och för att bli liten." "Trevligt att äntligen träffa dig!" säger biet. "Ah, du menar den här! Maximilianus, träffa Biet Pia."
WOOOW! Och det är också vackert ... men fältet är lite för brunt. Borde det inte vara mer färgstarkt? Att flyga är så konstigt, tänker Maximilianus medan Lua bär henne högt över åkrarna. "Du kommer att lära dig mer när vi landar i Honungslandet." "De håller på att dö," svarar Pia. "Och det är människornas fel." "Varför är jorden så torr?" frågar hon. "Är blommorna sjuka?"
"Vart och ett av dessa stora hus är faktiskt en hel stad." "Tja, det är gjort av honung. Men du kan också helt enkelt kalla det för Binas kungarike." "Honungslandet?" undrar Maximilianus. "Skynda dig snälla," ber Pia. "Drottningen väntar, och bin är alltid upptagna." "Jag kommer att vänta på dig här," säger Trollsländan Lua.
HURRA!!! BZZ!!! JIPIII!!! "Vi tror att det är du som är den personen," viskar Pia.> "Men det finns hopp. En gammal saga talar om en Räddare, som kommer att rädda oss alla." "Om de dör, dör vi ... och sedan hela planeten." "Blommorna dör. De matar oss och vi hjälper dem att sprida sig." "Välkommen, Maximilianus," hälsar Drottningen henne. "Vi är i fara, både bin och människor." "Farväl, Maximilianus!" "Och en hel del flygande. Friska blommor är längre och längre bort dessa dagar. Och de är så få ..." "Farväl för den här gången. Vi har mycket arbete som behöver göras." "Pia kommer att berätta allt som du behöver veta", säger Drottningen. "Jag vill hjälpa till. Men vad kan jag göra?"
ZZZ.. WHAAA! eller flaxa med vingarna och göra luften ren. eller mata barnen, Andra stannar hemma för att städa, Bina börjar jobba direkt. Ingen tid för att prata! Vissa skyndar sig och bär korgar med pollen. Vissa flyger bort och letar efter friska blommor.
BZZZ BZZZ BZZZ Genom att göra detta förgiftar de blommorna också. Och även allt pollen och nektar som vi behöver för att leva." " Pes-ti-ci-der är gift," rättar Pia henne. "Människor kastar dem över fälten för att döda skadliga insekter." " Pisticider ?" frågar Maximilianus. "Vad är det där?" "Nu. En av våra största fiender kallas för pesticider." " Nu sätter vi igång," säger Pia. "Det finns magi i det också," säger Pia. "Det är kanske allt som du behöver." "Men hur kan jag hjälpa till? Allt jag kan göra är att rita och måla!"
"Titta där!" ropar Lua av glädje. "Friska, vackra blommor dyker upp på fältet!" Så hon börjar rita det som hon önskar mest att se: vackra, friska blommor. Maximilianus är så orolig! Hon har ingen aning om hur hon kan hjälpa bina. Och de nya blommorna skiner, och deras färger dansar i solljuset. Ja, varje blomma som Maximilianus ritar blir verkligen levande på åkrarna. "Det är precis som vår magiska pollen!" jublar Pia. "Det får saker att hända!" "Fortsätt att rita!"
Hääär-ligt! Mumsiga, färska blommor! "Åh herregud, de onda krypen är tillbaka," mumlar Lua. "Och pesticid-folket också!" säger Pia oroligt. Men det finns redan så många mörka saker som kryper på de friska blommorna! Situationen verkar hopplös igen. TRING! "Lua, jag lade märke till hur du jagade bort krypet från min blomma. Kunde inte ert folk hjälpa oss att bli av med dessa också? På det sättet kommer människorna inte behöva blanda sig i längre. Vi måste hålla dessa presticider borta från blommorna!" Plötsligt får Maximilianus en strålande idé!
"Pia, kan du göra mig stor igen?" frågar Maximilianus. "Jag måste prata med dessa människor och övertyga dem om att inte sprida giftet. Nu är jag så liten att de inte ens hör min röst!" "Jag ska kalla på mitt folk" säger Lua. "Vi kommer att ta hand om det här." "Såklart, det kan jag göra. Ta ett djupt andetag!"
STOPP "Hej! Var snälla och sluta sprida presticiden !" ropar Maximilianus. "Drottningen sa att ni skulle sluta göra detta! Ni kommer att förgifta Honungslandet! Jag pratade med trollsländarna, de kommer att ta hand om de onda krypen!" "Vad menar du, pratar du med bin och trollsländor?" undrar chefen. "Gå hem, lilla barn. Vi har mycket arbete att göra, och ingen tid för sagor!" VAD ÄR DETTA? Men plötsligt kommer en armé av trollsländor som dyker ned i full fart!
"Bina och trollsländorna kommer att sprida nyheterna," sa Maximilianus bestämt. "Allt du behöver göra är att låta dem ta hand om krypen. Och att inte spruta mer gift över blommorna!" "Ja du kära barn, det här är ganska konstigt" säger chefen. "Men det finns så många fler åkrar här. Tror du att ni kan göra rent alla?" "Jag sa ju det! Varför tror du inte på mig?" frågar Maximilianus. "Era pisticider förgiftar blommorna, sedan bina, och vem kommer att bära pollen då?" Vi går och hittar ambrosior. Jag har hört människor är allergiska mot det. Vart som helst, långt ifrån bin och trollsländor. Och vart ska du? Jag går härifrån!
Och kanske, med tiden, kommer andra fält att vara fria från pesticider. Hurra, åkrarna är räddade och alla är glada! "Vi skulle vilja att du kommer och besöker oss då och då," säger Pia. "Vi är vänner nu, eller hur?" "Vänner och arbetskamrater," svarar Maximilianus. "Och vi har fortfarande mycket arbete att göra tills naturen är frisk igen." "Tja, vi får börja snart," säger Lua. "Ja! Ska vi säga imorgon?"
BILD: Ana Neghină TEXT: Iulia BurteaREDAKTÖR: Adrian BarbuFORMGIVARE: Réka Kárpátoch Ana Neghină mylobarnboker.se© MYLO PRINT BOOKTrickt i Sverige
MYLO-böckerna är inte bara fantastiska, vackert skrivna och illustrerade med kärlek. De är äventyrsböcker där DITT BARN blir huvudpersonen, där ditt barn blir den lille superhjälten som räddar dagen och som löser problem, samtidigt som han eller hon lär sig om klimatförändringar, avfallshantering, skydda utrotningshotade djur… och att ge alla vuxna en minnesvärd och fin läxa om ansvar och omvårdnad.Varje MYLO-bok är ett litet personligt äventyr där ditt barn är den lilla, men samtidigt stora hjälten. Kolla in alla våra böcker!Besök mylobarnbocker.se för att se våra andra böcker:

Boken “Det är jag!”

1099 kr 879 kr Fri frakt.

Skicka oss en bild med Alice så att mina illustratörvänner kan rita bokens hjälte som ser ut som Alice!

Hemligt tips: Alice är handritad i boken och är berättelsens hjälte. Konstnären kommer att använda bilden som du skickade. Boken kommer att bli färdig i cirka 3-4 dagar, eftersom det är en speciell process och varje bok är unik.

Vi erbjuder kvalitetssäkring eftersom kundnöjdhet är mycket viktigt för oss.
Vi försäkrar dig att denna unika gåva kommer att bli ett oförglömligt minne.

En verkligt betydande och speciell gåva.
Så vi erbjuder dig pengarna tillbaka 100% om du inte är nöjd med kvaliteten på den mottagna produkten.

Boken
“Ser ut som mig”

399 kr 299 kr Fri frakt.

Använd dina hår- och hudinställningar för att anpassa Alice i denna fantastiska bok som du skapar för Alice, så att Alice lätt kan känna igen!

Hemligt tips: Kontrollera de valda förinställningarna för Alices utseende. Vad du ser i förhandsgranskningen är exakt hur den färdiga boken kommer att se ut!

Tillverkas och skickas inom 3-4 vardagar.

Alice räddar Honungslandet

Detta är en fantastisk berättelse om blommor och bin och den moderna världen, för ett unikt barn i världen.

Letar du efter en unik och pedagogisk present för ditt barn?

Att läsa berättelser innebär inte bara en dyrbar tid tillbringad med ditt barn, utan också en uppmuntran till barnet att släppa loss sin fantasi. Detta är en unik upplevelse för dem att upptäcka nya ord och förstå komplicerade aspekter av vår värld. Binens roll i den mänskliga världen, och hoten mot den naturliga balansen som vi närvarande står inför, kan vara svårt att förklara för barn. Men berättelserna förklarar allt på ett enkelt språk, lättsamt för barn.Läs mer

När berättelsens hjälte anpassas så att den ser exakt ut som barnet som boken är avsedd för, förvandlas allt till ett exceptionellt äventyr. Unikt som var och en av de läsande barnen. De kommer lätt att känna igen sig i bokens sidor. Särskilt eftersom berättelsens hjälte illustreras till och med dess favoritkläder. Äventyret blir plötsligt mer fängslande och personligt. Det är en verklig unik upplevelse för varje barn.

Vår lilla hjältes värld som älskar blommor, förvandlas plötsligt av magiska bipollen. Vem föreställde sig att om man flyger på en trollslända, tillsammans med ett hårt arbetande bi. Så ser man hur stor världen är, eller hur binens rike ser ut? Men vad kommer vår hjälte att göra när han får veta att allt detta är i fara? Varje barn är en hjälte, och fantasin är människans dyrbaraste kraft, särskilt barnens fantasi. Detta är den perfekta boken för att uppmuntra dem att leva upp sina egna idéer. Sidorna fulla av överraskningar och spänningar, hjälper barnen att upptäcka hur samarbete kan återställa balansen i vår värld. Men också att svaret på vissa problem oftast är närmare och enklare än vad vi förväntar oss.Läs mindre

Rekommenderas för barn i åldern 3-10

Inbunden bok med 36 sidor med fullfärgade illustrationer och med Alice som berättelsens hjälte.

Storlek: 27.5x24.5 cm

Om du beställer denna bok så kommer vi plantera ett träd i barnets namn.

Skriva en recension

Har du en särskild berättelse eller saga?

Boken “Min speciella berättelse”

Vill du ha en verkligt original berättelse för [child name]?

Har du tänkt på en berättelse du aldrig träffat där [child name] är hjälten? Eller kanske har [child name] levt ett otroligt äventyr som du vill förvandla till ett oförglömligt minne? Då är denna bok perfekt!
Allt du behöver göra är att skriva berättelsen i den form vi tillhandahåller dig, inkludera ett foto av [child name] som bär sina favoritkläder och lägga till de kryddiga detaljerna i berättelsen, och vi kommer att illustrera speciellt för dig och [child name]. En perfekt present till [child name], där han lätt kan kännas igen!

Priset börjar från 19,990kr
Kontakta oss
Gå med i min nyhetsbrevlista så att vi kan hålla kontakten! :)