Super specialrabatt 5%! Använd koden MYLO5 för din beställning för att få rabatt på dina böcker!

Detta är bara en förhandsgranskning baserad på de böcker som vi har skapat för några av våra andra kunder och det är inte hur din slutliga bok kommer att se ut. Din böckers hjälte kommer att se ut som barnet på den bild som du skickar till oss. Vi skickar en förhandsgranskning av en boksida tre dagar efter att du beställt.

och SOPHAVET Sybella
och SOPHAVET Sybella BILD OCH TEXTAnna Júlia Benczédi REDAKTÖRERAdrian BarbuFORMGIVARERéka Kárpátoch Anna Júlia Benczédi www.mylobarnboker.se© MYLO PRINT BOOK
och SOPHAVET Sybella
Sybella springer till stranden varje morgon för att se vilka skatter som havet har spolat upp på stranden. Ibland hittar hon leksaker och ibland färgat glas eller slipade stenar. Vad kommer hon hitta idag?
En flicka ser ut att ha problem i vattnet. Sybella går långsamt fram till henne. ”Vem är du? Vad gör du här?” frågade hon. ”Du vet väl att du är på min strand?” ”Jag heter Alga…” skrek sjöjungfrun elakt, och sade sedan med skakig röst: sedan med skakig röst: ”Jag fastnade i allt ditt skräp!” ”Skräp? Det är inte mitt skräp.”
”Även fast det inte är ditt så borde du hjälpa mig!” Sybella hjälper henne att komma loss från alla nät och plastflaskor, och båda satte sig sedan på stranden. ”Titta på alla skatter jag hittat!” sade hon stolt och visade upp en glaskula och två små stenar. ”Vem bryr sig? Det är längst ner på havets botten som de riktiga skatterna ligger! Vill du att jag ska visa?” frågade hon. Men eftersom Sybella bor i närheten - och eftersom hon inte vet hur man andas under vatten – bestämde de att de först skulle gå hem till henne och leka.
På vägen dit blev Alga förvånad. Hon hade aldrig tidigare sett hus, bilar eller katter. Plötsligt vände hon sig mot Sybella och sade: ”Lyssna, ta mig tillbaka till havet i natt. Jag får inte vara på land för länge.” ”Absolut”, sade Sybella säkert.
”Oj, det har blivit sent… jag tror det är dags att jag går hem nu”, sade Alga besviken. Hemma hos Sybella blev de pirater, sen astronauter och sen piratastronauter. De spenderade hela dagen med att resa bland stjärnorna, fram till att kvällen kom och det blev kyligt där ute. ”Neeej… snälla stanna lite till!” gråt Sybella. ”Jag vill leka mer!” ”Ok… jag stannar lite till, men inte länge!” sade Alga, och det verkade som att himlen blivit lite ljusare. Så de gick in för att leka med bilar, dockor och läsa sagor för varandra. ”Nu är det för sent. Du får ta hem mig imorgon bitti istället”, sade Alga och gäspade.
”God natt Alga.” ”God natt Sybella.” Och så somnade båda två. Sybella drömde om skatter på havets botten, och Alga drömde om stjärnor och planeter långt borta i fjärran.”
”Vakna Alga, det är morgon! Det är dags för mig att ta dig hem…” Men Alga var redan borta. Det låg bara en liten, liten fisk i badkaret. ”Aaaaah!” ropade Sybella, och hon var väldigt ledsen att hon inte tog hem Alga i tid. Vad skulle hända nu? Hon sprang mot havet så fort han kunde och höll hårt i sjöjungfrun som blivit en fisk. Hon sprang så fort att hennes fötter inte ens nuddade marken.
”Snälla, försvinn inte!” grät Sybella, och släppte ner fisken i vattnet. Fisken är så liten att man knappt kan se den längre. ”Jag hoppas att du blir frisk snart!” sade hon medan hon gjorde plats för Alga bland alla plastflaskor. ”Och kom sen tillbaka till mig!”
Sedan dess väntar Sybella varje dag på att sjöjungfrun ska komma tillbaka. ”Men hur ska du kunna hitta vårt ställe på stranden?” Det är ju bara sand och gräs, gräs och sand så långt ögat kan nå. Och skräp…” tänkte hon. ”Och om du kommer nära kusten kommer du fastna i alla sopor i havet igen…”
Plötsligt fick Sybella en idé. Först samlade hon upp allt skräp från vattnet. Sen lade hon allt i en stor hög på stranden. Högen blev nästan lika stor som Sybella. Men den kommer bli mycket större.
Hon plockade upp alla sopor på stranden. Det blev jättmånga sopor. Ett par nyfikna vänner dök upp: ””Vad gör du, Sybella?” ”Kom och hjälp till så får du se!” Och då gick de fram och hjälpte till. Högen började växa snabbt. Först var den ungefär lika stor som en ko, sen blev den stor som ett träd, och sen blev den lika stor som ett hus. Den blev så stor att Sybella inte längre visste vad hon skulle kunna jämföra den med.
Snart var alla i stan på stranden och i vattnet. ”Det är första gången vi fiskar efter skräp, och inte av misstag heller”, sade fiskaren. ”Vroom, vroom!” lät de stora maskinerna när de sorterade bland skräpet på stranden. Barn och vuxna samlade ihop högar enligt instruktionerna från Sybella.
Det finns inget skräp kvar på stranden, eller i vattnet, och sjöjungfruns staty kan man se från långt håll. Alga kommer helt klart hitta hit igen nu!
Och det var precis det som hände. Och vattnet är nu rent och vackert. Och så kommer det alltid att vara.
SLUT

Boken “Det är jag!”

1099 kr 879 kr Fri frakt.

Skicka oss en bild med Alice så att mina illustratörvänner kan rita bokens hjälte som ser ut som Alice!

Hemligt tips: Alice är handritad i boken och är berättelsens hjälte. Konstnären kommer att använda bilden som du skickade. Boken kommer att bli färdig i cirka 3-4 dagar, eftersom det är en speciell process och varje bok är unik.

Vi erbjuder kvalitetssäkring eftersom kundnöjdhet är mycket viktigt för oss.
Vi försäkrar dig att denna unika gåva kommer att bli ett oförglömligt minne.

En verkligt betydande och speciell gåva.
Så vi erbjuder dig pengarna tillbaka 100% om du inte är nöjd med kvaliteten på den mottagna produkten.

Boken
“Ser ut som mig”

399 kr 266 kr Fri frakt.

Använd dina hår- och hudinställningar för att anpassa Alice i denna fantastiska bok som du skapar för Alice, så att Alice lätt kan känna igen!

Hemligt tips: Kontrollera de valda förinställningarna för Alices utseende. Vad du ser i förhandsgranskningen är exakt hur den färdiga boken kommer att se ut!

Tillverkas och skickas inom 3-4 vardagar.

Alice och Sophavet

Detta är en fantastisk berättelse om havet och den moderna världen, för ett unikt barn i världen.

Letar du efter en unik och pedagogisk present för ditt barn? Berättelserna hjälper barn att upptäcka ord, stimulera deras fantasi och hjälper dem att förstå vissa händelser eller saker som är svårare att förklara på annat sätt. Detta är också fallet när det gäller förändringen i den naturliga balansen i vattnet, som sker idag. Detta påverkas av avfall som spills ut i sjöar och hav dagligen. Att anpassa berättelsens hjälte, baserat på barnets foto, ger barnet en bättre inlevelse i sitt egna äventyr. Barnet kommer känna igen sig lätt, både på grund av fysiska drag och med hjälp av barnets favoritkläder. Hjälten illustreras manuellt och exakt enligt bilden som skickar du till oss. Äventyret kommer plötsligt att bli mer intressant och fängslande, ett personligt äventyr, en unik upplevelse för varje barn.Läs mer

När berättelsens hjälte upptäcker en ovanlig varelse bland plastflaskorna och avfallet, från havets vatten, blir hans värld helt plötsligt förändrad.

Denna varelse är mystisk och lekfull och väcker hans nyfikenhet och de två upptäcker tillsammans hur fascinerande världen är för var och en.

När hans nya vän är på väg att försvinna måste vår hjälte komma på idéer hur han ska lyckas ta tillbaka sin vän till vattnet igen. Han får hjälp av stadens invånare i sin roliga och villiga gärning.

Detta äventyr kombinerar fantasi med verklighet och hjälper barn att upptäcka havets mysterier och hoten de står inför. På detta sätt kommer de lätt att förstå hur kollektiva insatser kan förändra världen till det bättre, och hur det kan hjälpa naturen runt oss.Läs mindre

Rekommenderas för barn i åldern 3-10

Inbunden bok med 36 sidor med fullfärgade illustrationer och med Alice som berättelsens hjälte.

Storlek: 27.5x24.5 cm

Om du beställer denna bok så kommer vi plantera ett träd i barnets namn.

Skriva en recension

Har du en särskild berättelse eller saga?

Boken “Min speciella berättelse”

Vill du ha en verkligt original berättelse för [child name]?

Har du tänkt på en berättelse du aldrig träffat där [child name] är hjälten? Eller kanske har [child name] levt ett otroligt äventyr som du vill förvandla till ett oförglömligt minne? Då är denna bok perfekt!
Allt du behöver göra är att skriva berättelsen i den form vi tillhandahåller dig, inkludera ett foto av [child name] som bär sina favoritkläder och lägga till de kryddiga detaljerna i berättelsen, och vi kommer att illustrera speciellt för dig och [child name]. En perfekt present till [child name], där han lätt kan kännas igen!

Priset börjar från 19,990kr
Kontakta oss
Gå med i min nyhetsbrevlista så att vi kan hålla kontakten! :)